top of page
Suche
  • AutorenbildΠΑΓΚΡΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, φίλες και φίλοι


Στις 8.11 και ώρα 5μμ ώρα Γερμανίας , θα πραγματοποιηθεί το τρίτο διαδικτυακό αφιέρωμα της Ομοσπονδίας , αυτή τη φορά για το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, το κορυφαίο αυτό γεγονός της επανάστασης των Κρητων του 1866 ενάντια στην τουρκοκρατία .


Η πανδημία δεν αφήνει περιθώρια για άλλου είδους εκδηλώσεις.

Σας καλούμε να συνδεθείτε μαζί μας, από τον ασφαλή ιδιωτικό σας χώρο και να αποτίνουμε μαζί τον ελάχιστο φόρο τιμής στους Ήρωες αυτούς που θυσιάστηκαν για την λευτεριά. Δεν ξεχνάμε την Ιστορία μας!


Εκ μέρους της Ομοσπονδίας θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποταμου Ευγένιο, το Γενικό Γραμματέα δημόσιας Διπλωματίας και Αποδημου Ελληνισμου κ. Γιάννη Χρυσουλάκη , και τον αντιπεριφερειάρχη Κρητης κ. Φασουλάκη που μας κάνουν την τιμή να χαιρετήσουν την εκδήλωση.

Να ευχαριστήσω θερμά τον φίλο Μανώλη Κουγιουμουτζή Πρόεδρο του παγκόσμιου Συμββουλιου Κρητων που θα είναι ο κύριος Ομιλητής καθώς επίσης το κρητικό Μουσικό Συγκρότημα με τους Γιώργο Πασπαράκη, Μανώλη Καλυκάκη και Βαγγέλη Βουρβαχάκη που θα κλείσουν την εκδήλωση με ένα μουσικό αφιέρωμα.


Σας περιμένουμε .


Με εκτίμηση για το ΔΣ

11 Ansichten0 Kommentare

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

«Ένας κόσμος Ελλάδα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι Κρήτες της Ευρώπης. Την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, είναι αφιερωμένη στους Κρήτες της Ευρώπης. Καλεσμ

bottom of page